Mobil tandklinik

Den mobile tandklinik er på plads på Bellahøj Skole. Mobilklinikken benyttes som et supplement til Brønshøj Skoles Tandklinik, der på grund af udvidelse og ombygning står overfor en spændende tid. Personalet i mobilklinikken vil udelukkende fortage undersøgelser og kontroller. I tilfælde af at behandling er nødvendig, skal denne foretages på Brønshøj Skoles Tandklinik. Mobilklinikken er en langtidsmidlertidig løsning, indtil den nye klinik står klar til brug på Brønshøj Skole. Mobilklinikken har åbent onsdag, torsdag og fredag fra kl. 8-15. Øvrige dage henvises til Brønshøj Skoles Tandklinik på tlf.: 3366 5080.

Ny skoleleder

Mandag d. 2. marts 2015 blev Lise Velin indsat som ny skoleleder på Bellahøj Skole.

Lise kommer fra en stilling som souschef på Katrinedal Skole i Vanløse.
Lise blev hentet på sin bopæl af cyklende elever og lærere, der fulgtes med hende ad cykelstierne til sin første skoledag på Bellahøj Skole. Her ventede 840 elever med flag og optræden i skolens aula.
Lise fik en blomst af hver af eleverne i 1. klasse og modtageklasse.

Skolens aktive udeområder

Bellahøj Skole har til huse i en smuk bygning fra 1932. Ved implementering af idrætsprofilen blev skolegården renoveret, og vi har derfor både atletikbane, kunstgræsbane, basketkurve og en mindre boldbane til hockey mv.  Herudover indeholder skolegården bl.a. en "junglesti", klatretårn, gynger og diverse motionsredskaber.

Til højre i billedet ses Frederikssundsvej og til venstre Bellahøjbebyggelsen og Degnemosen med friluftsscenen.