Skal dit barn starte i børnehaveklasse i august 2015? Så kan du skrive ham eller hende ind på www.kk.dk/byensskoler i perioden 27. oktober kl. 9:00 til 23. november kl. 24:00.

Vi holder informationsmøde for nye forældre tirsdag d. 4. november kl. 17.00!

Mobil tandklinik

Den mobile tandklinik er på plads på Bellahøj Skole og tages i brug i starten af november. Mobilklinikken benyttes som et supplement til Brønshøj Skoles Tandklinik, der pga. udvidelse og ombygning står overfor en spændende tid. Personalet i mobilklinikken vil udelukkende fortage undersøgelser og kontroller. I tilfælde af at behandling er nødvendig, skal denne foretages på Brønshøj Skoles Tandklinik. Mobilklinikken er en langtidsmidlertidig løsning, indtil den nye klinik står klar til brug på Brønshøj Skole. Mobilklinikken har åbent mandag, onsdag, og torsdag fra kl. 8-15. Øvrige dage henvises til Brønshøj Skoles Tandklinik på tlf.: 3366 5080.

Midler til Bellahøj Skole

Aftalen for det kommende års budget i Københavns Kommune er netop faldet på plads. Der er afsat over én mia kroner til folkeskolen i København.
For Bellahøj Skole kommer det til at betyde rigtig meget i de kommende år. Skolen skal udbygges med et ekstra skolespor, så den også i fremtiden kan tage imod områdets stigende børnetal. Bellahøj skole skal ligeledes helhedsrenoveres for at kunne leve op til nutidens standarder.
Vi glæder os til at starte på dette spændende byggeprojekt, og vil vende tilbage med flere informationer, når byggeprojektet er nærmere beskrevet.

Skolens aktive udeområder

Bellahøj Skole har til huse i en smuk bygning fra 1932. Ved implementering af idrætsprofilen blev skolegården renoveret, og vi har derfor både atletikbane, kunsgræsbane, basketkurve og en mindre boldbane til hockey mv.  Herudover indeholder skolegården bl.a. en "junglesti", klatretårn, gynger og diverse motionsredskaber.

Til højre på billedet ses Frederikssundsvej og til venstre Bellahøjbebyggelsen og Degnemosen med friluftsscenen.