Skolens aktive udeområder

Bellahøj Skole har til huse i en smuk bygning fra 1937.
Til højre i billedet ses Frederikssundsvej og til venstre Bellahøjbebyggelsen og friluftsscenen ved Degnemosen.

Skolen blev i 2015 bevilget i alt 285 mio kr til udbygning og helhedsrenovering.
Arbejdet er netop startet op efter en lang periode med projektering.
Vi påregner at have nyrenoverede faglokaler i uge 43/2018 og et nyt dejligt udskolingshus i august 2019. Herefter følger en gennemgribende renovering af hovedbygningen med bl.a. forbedrede toiletforhold og etablering af en ny spændende skolegård.

Her er vi!

Se vores præsentationsvideo af skolen, der på lidt over 3 minutter viser en del om vores værdigrundlag og pædagogik.

Starring skoleleder Lise Velin, lærer Bianca Arleth, forælder Frits Edslev og en masse friske og glade elever.

Videoen er produceret i februar 2016.

heart

Følg os på facebook

Sådan så her ud i et af vores klasselokaler i 50'erne.
På Bellahøj Skole er der heldigvis nu fyldt af liv og leg, og hver dag sjove aktiviteter for elever.

Følg os på skolens facebookside, hvor vi hyppigt lægger billeder op af stort og småt, der rører sig på vores dejlige skole!