Skolens aktive udeområder

Bellahøj Skole har til huse i en smuk bygning fra 1932. Ved implementering af idrætsprofilen blev skolegården renoveret. Vi har atletikbane, kunstgræsbane, basketkurve og en mindre boldbane til hockey mv.  Herudover indeholder skolegården bl.a. en "junglesti", klatretårn, gynger og diverse motionsredskaber.

Til højre i billedet ses Frederikssundsvej og til venstre Bellahøjbebyggelsen og friluftsscenen ved Degnemosen.

Skolen er i 2015 bevilget i alt 215 mio kr til udbygning og helhedsrenovering. Planerne for udbygningen er godt igang og første spadestik forventes af blive taget i foråret 2017.

Her er vi!

Se vores præsentationsvideo af skolen, der på lidt over 3 minutter viser en del om vores værdigrundlag og pædagogik.

Starring skoleleder Lise Velin, lærer Bianca Arleth, forælder Frits Edslev og en masse friske og glade elever.

Videoen er produceret i februar 2016.

heart

Følg os på facebook

Billedet viser en klasses første skoledag på Bellahøj Skole i 50'erne.
Ikke kun hattemoden har ændret sig siden, og der foregår nu så mange fantastiske ting i løbet af skoledagen som vi gerne vil dele med jer.

Følg os på skolens facebookside, hvor vi hyppigt lægger billeder af stort og småt der rører sig på vores dejlige skole!