Skolens aktive udeområder

Bellahøj Skole har til huse i en smuk bygning fra 1932. Ved implementering af idrætsprofilen blev skolegården renoveret. Vi har atletikbane, kunstgræsbane, basketkurve og en mindre boldbane til hockey mv.  Herudover indeholder skolegården bl.a. en "junglesti", klatretårn, gynger og diverse motionsredskaber.

Til højre i billedet ses Frederikssundsvej og til venstre Bellahøjbebyggelsen og friluftsscenen ved Degnemosen.

Skolen er i 2015 bevilget i alt 215 mio kr til udbygning og helhedsrenovering. Planerne for udbygningen er i idéfasen og første spadestik forventes af blive taget i oktober 2016. Skolen skal efter planen stå færdig i efteråret 2018.

Følg os på facebook

Billedet viser en klasses første skoledag på Bellahøj Skole i 50'erne.
Ikke kun hattemoden har ændret sig siden, og der foregår nu så mange fantastiske ting i løbet af skoledagen som vi gerne vil dele med jer.

Følg os på skolens facebookside, hvor vi hyppigt lægger billeder af stort og småt der rører sig på vores dejlige skole!

100 dages fest

Mandag d. 18. januar kunne børnehaveklasserne fejre 100-dages fest.
Den dag havde børnene nemlig gået på Bellahøj Skole i lige præcis 100 dage.

Dagen blev fejret med kreative 100-dages-sysler, lege og masser gode kager.